Ο Δήμος Γαύδου είναι ο νοτιότερος του Καλλικράτη, καθώς και ο νοτιότερος της Ευρώπης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την ενημέρωση των κατοίκων της Γαύδου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την ενημέρωση των κατοίκων της Γαύδου

 

Την Παρασκευή 29/6/2015 και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Σφακίων για την εξυπηρέτησή μας να οδηγήσει ο οδηγός του Δήμου Σφακίων το απορριμματοφόρο όχημα του δήμου μας στην ΔΕΔΥΣΑ για εκένωση, και στην συνέχεια σε συνεργείο για την επισκευή του καθώς είχε βλάβη και ήταν αδύνατο πλέον να περαιώσει αποκομιδή. Έκτοτε δεν έχει γίνει αποκομιδή απορριμμάτων καθώς το νησί διαθέτει μόνο ένα απορριμματοφόρο όχημα.

Η επισκευή του οχήματος ολοκληρώθηκε στις 10-6-2015 και με την 407/9-6-2015 κάλεσα την επιτροπή παραλαβής ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής οχημάτων να παραλάβουν τα ελαστικά και τις εργασίες που έγιναν στο απορριμματοφόρο όχημα του δήμου. Την πρόσκληση απέστειλα με meil στην πρόεδρο της επιτροπής, κοινοποίησα στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου, και απέστειλα sms που παραπέμπει στην πρόσκληση, σε όλα τα τακτικά μέλη της επιτροπής που έχουν κληρωθεί, και που τυχαίνει να είναι μέλη της αντιπολίτευσης, του συνδυασμού «Γαύδος για ΌΛΟΥΣ».

Η επιτροπή, αφού λειτούργησε ως αντιπολίτευση και όχι ως μέλος επιτροπής, απέστειλε έγγραφο με το οποίο αδυνατεί να παραλάβει τις εργασίες στο απορριμματοφόρο όχημα, και κατά παράβαση δεν ενημέρωσαν τα αναπληρωματικά μέλη της επιτροπής ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το όχημα να ξεκινήσει την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων ως έχουμε υποχρέωση στην ΔΕΔΥΣΑ. Να υπογραμμίσω ότι άλλη επιτροπή έχει κληρωθεί για την ανάθεση των συνεργείων, και για την αξιολόγηση των προσφορών ανταλλακτικών οχημάτων, και η αρμοδιότητα της κάθε επιτροπής είναι συγκεκριμένη. Το απορριμματοφόρο δεν μπορεί να μετακινηθεί από το ΚΤΕΟ για την Γαύδο αν δεν γίνει παραλαβή των εργασιών. Να υπογραμμίσω ότι παιχνίδια με την δημόσια υγεία δεν πρέπει να γίνονται από κανέναν.

 

Η Δήμαρχος Γαύδου

Καλλίνικου Ευαγγελία

CCI11062015

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.