Ο Δήμος Γαύδου είναι ο νοτιότερος του Καλλικράτη, καθώς και ο νοτιότερος της Ευρώπης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΑΥΔΟΥ


Με αφορμή τα γεγονότα της καταιγίδας « Ωκεανίς» που έλαβαν χώρα το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου τόσο στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Χανίων όσο και στη περιοχή του Δήμου Γαύδου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του αντ. Περιφερειάρχη Χανίων παρουσία του Υπ.Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του κ. Περιφερειάρχη  Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Ο Δήμος Γαύδου εκπροσωπήθηκε στην σύσκεψη, ενημέρωσε τους αρμοδίους για τα προβλήματα των υποδομών στο νησί και για τις φθορές που προκάλεσε η καταιγίδα στο οδικό δίκτυο του Δήμου, που σε πολλά σημεία πλέον είναι δύσκολα προσπελάσιμο με συμβατικά ΙΧ.

Κατόπιν της αποσαφήνισης των προβλημάτων αλλά και τους εν δυνάμει κινδύνους του οδικού δικτύου, λάβαμε την έμπρακτη στήριξη του υπ. Υποδομών, ο οποίος εξέφρασε την βούληση για άμεση στήριξη από τα στελέχη του Υπουργείου με σκοπό την συνολική αντιμετώπιση, για την οριστική λύση των προβλημάτων του οδικού δικτύου του νησιού μέσω της χρηματοδότησης  ενός συνολικού μεγάλου έργου οδοποιίας από πόρους του Υπουργείου.

Δελτίου τύπου Σπίρτζης

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.